Under januari och februari håller vi viltkrogen stängd för kvällsservering, med undantag för ett par specialevent och bubbelprovning. I mars tänder vi vedspisen på kvällstid igen och välkomnar både gamla och nya gäster som vill äta middag i jaktstugan! Nedan finns ett smakprov på tidigare menyer för den som är nyfiken på vad som har serverats och vad som kan dyka upp framöver.
• Vår Vilda Grisfest kan dyka upp på några utvalda torsdagar.
Läs mer: VILD GRISFEST
• Den uppdaterade grillfesten Vild grillkväll special kommer också att återkomma då och då under våren.
Läs mer: VILD GRILLKVÄLL SPECIAL
• Vi kommer även erbjuda kvällar med en fast trerättersmeny. Den anpassas efter tillgången på vilt och kan komma att variera.
Läs mer: VILD 3-RÄTTERS
• En nyhet för i år är våra jägarkvällar, som vi garanterar kommer skilja sig från en traditionell restaurangkväll!
Läs mer: JÄGARKVÄLL
• Ni kan även boka hela krogen som ett chambre separee och därmed ha jaktstugan för er själva! Ni betalar ett fast pris och väljer själva hur många ni blir, dock max 10 personer. Vår vilda trerättersmeny eller en jägarkväll ingår.
Läs mer: CHAMBRE SEPAREE
• Är ni ett företag eller privat grupp på max 8 personer kan vi i samarbete med sommelier Camilla Sand från Nolea även erbjuda en unik vinprovning med tillhörande vild trerättersmeny i jaktstugan.
Kontakta oss för mer information!
• Vår dryckesmeny hittar ni här: DRYCKESMENY
Bokningsbara datum just nu:
29 januari: BUBBELPROVNING
30 januari: BUBBELPROVNING (fullbokat)
15 mars: JÄGARKVÄLL (fullbokat)
22 mars: JÄGARKVÄLL (fullbokat)
27 mars: JÄGARKVÄLL
Önskar ni boka Chambree Separee-upplägget, kontakta oss med önskemål om datum så pratar vi vidare!
Bokningsförfrågan sker via mail wildateating@wildatnature.se eller med ett meddelande via kontaktsidan
Varmt välkomna!
Torsdag-lördag erbjuder vi ofta en vild rätt för avhämtning i gårdsbutiken. Håll utkik i våra sociala medier för uppdatering om vad som erbjuds!
Vi har fullt med vilt i frysen! Älg, hjort, vildsvin, rådjur. Vår kabanoss och chorizo finns och även en del goda nyheter som torkad och rökt korv av vildsvin och av dovhjort och rökt älghjärta.
Vi har även catering och gärna hjälper till med maten till födelsedagsfirandet eller någon annan festlighet. Se nedan för ett exempel på meny, men kontakta oss gärna med era önskemål så hittar vi något som passar just er!
Vi kan hjäpa till med allt från en mindre viltmiddag till större festligheter som grillfester eller bröllop.
Ett exempel är viltstek sous vide, färdig att pensla med vår glaze och vända snabbt på het grill eller i panna precis innan ni ska äta eller en klassisk tjälknöl som äts kallskuren. Till det kan ni beställa vår krämiga potatissallad eller kanske en potatisgratäng, våra egna såser och en krispig grönsallad.
Tjälknöl eller örtmarinerat vildsvinsinnanlår i tunna skivor är också ett otroligt gott – och populärt – alternativ om man är många.
Men tveka inte att höra av er om ni har andra önskemål. Ni kanske vill ha vår vilda grisfest hemma eller någon av våra härliga viltgrytor!? Vi lagar mycket annat också och kan säkert komma överens om något som passar just er.
Beställer gör ni via mail wildateating@wildatnature.se eller med ett meddelande via kontaktsidan eller i butiken. Vi behöver tre dagars framförhållning för upp till 8 portioner och en vecka för större beställningar.
En nyhet för i år är denna lyxiga, vilda helgkasse med en 3-rätters viltmiddag för 2 personer:
• Charktallrik med tre sorters vild chark och tillbehör.
• Lågtempererad vildsvinsfilé med vitlöksdoftande potatisgratäng och äppelrödvinssky.
• Messmörspannacotta med hjortrontopping.
Det stora matlagningsjobbet har vi gjort och ni behöver bara lägga en sista hand på varmrätten och sen njuta. Tips för det sista fixet finns med i kassen! Pris: 795:-
Beställ på wildateating@wildatnature.se senast onsdag kl. 12:00 för avhämtning i gårdsbutiken fredag eller lördag