GÅRDSBUTIK OCH VILTKROG

Gårdsbutiken har öppet torsdag-lördag, se kontaktsidan för mer info.
På helgerna finns ofta en vild lunch på vedspisen för avhämtning,
och här har vi även vår lilla viltkrog med fullständiga rättigheter.
Har vi i övrigt något extra att erbjuda eller om det händer något speciellt i gårdsbutiken så berättar vi det här! 

VILTKROGEN


Lockar en middag i jaktstugan? Här kan ni kika på våra menyer:

LILLA VILDA JULBORDET

VILD GRISFEST (TORSDAGAR) EJ I DECEMEBER

A LA CARTE KVÄLLSMENY EJ I DECEMEBER

3-RÄTTERS EJ I DECEMEBER

DRYCKESMENY


Förändringar i menyerna kan förekomma beroende på säsong och tillgången av vilt. Något som vi också arbetar mot är att minimera svinn och driva vår lilla krog så klimatvänligt som möjligt. Därför uppskattar vi att ni förbeställer det ni vill äta i samband med bordsbokning eller enligt överenskommelse med oss.


Bokningsförfrågan sker via mail wildateating@wildatnature.se eller med ett meddelande via kontaktsidan


Varmt välkomna!

VECKANS VILDA LUNCH


Torsdag-lördag erbjuder vi ofta en vild rätt för avhämtning i gårdsbutiken. Håll utkik i våra sociala medier för uppdatering om vad vi serverar! 

AKTUELLT I BUTIKEN


Det är fullt med vilda godsaker i gårdsbutiken!

Vildsvin, dovhjort, rådjur, älg, färs av alla slag, vildsvinskorv, rökt älgkorv, rökt vildsvinsstek och dovhjortsstek, torkat renkött mm.


Vi har även catering och gärna hjälper till med maten till födelsedagsfirandet eller andra festligheter? Se nedan för ett exempel på meny, men kontakta oss gärna med era önskemål så hittar vi något som passar just er!

CATERING OCH FÄRDIGLAGAT FÖR AVHÄMTNING


Vi kan hjäpa till med allt från en mindre viltmiddag till större festligheter som grillfester eller bröllop.


Ett exempel är viltstek sous vide, färdig att pensla med vår glaze och vända snabbt på het grill eller i panna precis innan ni ska äta eller en klassisk tjälknöl som äts kallskuren. Till det kan ni beställa vår krämiga potatissallad eller kanske en potatisgratäng, våra egna såser och en krispig grönsallad.


Men tveka inte att höra av er om ni har andra önskemål. Ni kanske vill ha vår vilda grisfest hemma eller någon av våra härliga viltgrytor!? Vi lagar mycket annat också och kan säkert komma överens om något som passar just er.


Beställer gör ni via mail wildateating@wildatnature.se eller med ett meddelande via kontaktsidan eller i butiken, minst två dagar innan önskad upphämtningsdag.